RESSEN/BEMMEL –  Bij een tragisch eenzijdig ongeval op de A325 is op zaterdagavond 20 januari een 7-jarig jongetje om het leven gekomen. Drie andere inzittenden raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde op de A325 in de richting van Arnhem, ter hoogte van de afslag richting Tiel/Rotterdam (A15) en afslag richting Bemmel. Een personenauto raakte daar vanavond rond 22:15 uur van de weg en kwam op de kop tegen enkele bomen, die in de bosschage staan, tot stilstand.

Dodelijk
In de auto zaten vier personen uit Bemmel. Een jongetje van 7 overleed ter plaatse. De andere 3 inzittenden waren de ouders en hun andere zoon, zo meldt de politiewoordvoerster.

Oorzaak
Vermoedelijk heeft de bestuurder zich vergist in de afslag. De bestuurder reed de afslag van de busbaan op, in de correctie die de bestuurder toen maakte kwam de auto op de kop in de bosschage. De jongen van 7 overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De ouders en andere zoon raakte hierbij gewond. De personenauto raakte zeer zwaar beschadigd aan het dak.

Onderzoek
De politie heeft onderzoek gedaan op de snelweg naar de exacte oorzaak van dit ongeval. De rechter rijstrook van de A325 en de afslag richting de A15 Rotterdam en Bemmel zijn lange tijd afgesloten geweest. 

© Foto’s Roland Heitink/ Persbureau Heitink

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here