GENDT – Zondagavond omstreeks 18:00 uur heeft een ongeval plaats gevonden op de Langstraat in Gendt. Een shovel zag tijdens het afslaan een auto over het hoofd en ramde de auto.

De personenauto kwam uit de richting van Haalderen en reed in de richting van Gendt. Vanaf Gendt kwam een shovel, die in tegenovergestelde richting reed. De shovel wilde links afslaan richting de Henri Dunantstraat. Tijdens het afslaan zag de shovelbestuurder de grijze Ford over het hoofd. Hierbij kwamen de shovel en de Ford in botsing.

De bestuurster van de personenauto probeerde de afslaande shovel tevergeefs te ontwijken. De shovel raakte de Ford aan de linkerzijde. Door de tik van de shovel kwam de auto op de middengeleider terecht.

De bestuurster van de auto raakte lichtgewond en is door de opgeroepen ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De shovel bestuurder raakte niet gewond en kon zijn weg vervolgen. De grijze Ford liep behoorlijke schade op en is afgesleept door Houterman sleepdiensten.


1 REACTIE

  1. Dus het was donker en je ziet dan geen lichten uit tegengestelde richting komen (??) én je zit nog een stuk hoger in zo’n shovel ook waardoor je beter overzicht hebt toch….
    Hoe krijg je t voor mekaar…
    Er mag in handen geknepen worden dat ‘t er geen ergere dingen zijn gebeurd.
    Bestuurster van de auto zit nu misschien met de gebakken peren in de zin dat de auto mss total loss is en ze dagwaarde krijgt (en er dus behoorlijk op toe moet leggen).

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here