BEMMEL – Op maandag 1 januari 2018, tussen 01:50 uur en 02:00 uur, heeft er zware mishandeling plaats gevonden op de Van Nispenlaan te Bemmel.

In het speeltuintje, ter hoogte van de Van Nispenlaan, stonden 3 jongens. Deze gooiden vuurwerk in de richting van het slachtoffer op het moment dat hij met zijn vrouw en zoon aan kwam lopen. Het slachtoffer heeft de jongens hierop aangesproken. Dit kwam tot een verbale en fysieke confrontatie, waarbij 1 van de jongens een kopstoot uitdeelde aan het slachtoffer. Hierbij hebben de 2 andere jongens zich ook bemoeid en ook fysiek geweld gebruikt. Hierdoor heeft het slachtoffer ernstig letsel opgelopen.

De 3 jongens zijn in de leeftijd tussen de 17 jaar en 24 jaar. 1 Van de jongens droeg een opvallend fel oranje, gewatteerd (ski)jack met capuchon. Na de mishandeling zijn ze weggelopen over de Heister, achter het OBC langs.

De politie is op zoek naar getuigen van deze ernstige mishandeling. Mocht u in het bezit zijn van camerabeelden omtrent dit voorval of van de mogelijke verdachten of herkent u het signalement en weet u naar wie die politie op zoek zijn? Dan hoort de politie dit graag via 0900-8844.


Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here