BEMMEL – Dinsdagmorgen omstreeks 10:30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising Gersthof met de Deellaan in Bemmel. Hierbij is een fietser zwaargewond geraakt.

Elektrische fiets
Een witte personenauto kwam vanuit de Gersthof en wilde de Deellaan opdraaien toen het misging. De automobiliste raakte een passerende een oudere man op een elektrische fiets.  Vermoedelijk maakte de bestuurster een inschattingsfout doordat de man op een elektrische fiets reed en hierdoor zijn snelheid verkeerd inschatten. Volgens omstanders was de man hard neergekomen. Een traumahelikopter werd daarom opgeroepen, evenals twee ambulances en meerdere politie-eenheden.

Traumahelikopter
De traumahelikopter is geland in Bemmel voor assistentie aan de ambulanceverpleegkundigen. Het slachtoffer is daarna met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Het voltallige personeel van de traumahelikopter is teruggevlogen naar hun basis.

Onderzoek
In verband met de hulpverlening en het onderzoek van de verkeersongevallenanalyse van de politie bij het ongeval was de Deellaan enige tijd afgesloten.


2 REACTIES

 1. Ik zie het dagelijks. Mensen in auto’s rijden tegenwoordig zo slordig/risiconemend, zo van “ik ga er gemakshalve van uit dat ik door kan rijden en anders sta ik wel vol op de rem voor die enkele keer dat het het tegenzit”…
  Ik zit regelmatig in de auto. En dagelijks op de fiets. En ik rij motor.
  Het is opmerkelijk hoeveel keer per week je in een gevaarlijke situatie komt als je dagelijks fietst.
  Er lijken teveel automobilisten te zijn die alleen maar in dat koekblik zitten en niet begrijpen hoe het e.e.a. op de fiets is…
  Een ongeluk zit een in een klein hoekje. Dat wel.
  Ik hoop dat het slachtoffer weer gauw boven jan is.

 2. Andersom zie je het vaker F.! Fietsers die denken overal voor of achter te kunnen schieten. Werkt beide kanten op. Als beide partijen opletten zou dat een hoop schelen.

  Sterkte met het herstel voor de man in het verhaal.

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here