RESSEN – Maandagavond 5 maart heeft op de stationsstraat in Ressen een eenzijdig ongeval plaats gevonden. Omstreeks 19:50 uur is een auto uit de bocht gevlogen en op de kop tot stilstand gekomen.  

Op de kop
De donkere Mazda kwam vanuit Bemmel richting Oosterhout. De bestuurster van de auto raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en raakte van de weg. Via het fietspad kwam de Mazda op het randje van het talud op de kop tot stilstand. Het had niet veel gescheeld over de auto was naar beneden gerold.

Helpende omstanders
Getuigen die het ongeval zagen gebeuren schoten onmiddellijk te hulp en hebben de jonge dame uit het op de kop liggende voertuig gehaald. De opgeroepen ambulancedienst heeft de vrouw nagekeken en hebben de bestuurster met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Door het ongeval is de stationsstraat in beide richtingen kort afgesloten geweest voor het verkeer, zodat de auto geborgen kon worden. Rond 20:30 uur was de weg weer vrij. Behalve de bestuurster zat er niemand in het voertuig. Vermoedelijk is de auto total-loss.


1 REACTIE

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here